Din expert på tak i Stockholm

Vi erbjuder högkvalitativa taklösningar med fokus på hållbarhet och säkerhet.
01.

Kvalitet

Vi använder bästa material och teknik för att säkerställa högsta standard. Vårt erfarna team strävar efter perfektion i varje projekt.
02.

Säkerhet

Säkerheten är vår prioritet. Vi följer strikta säkerhetsprotokoll och ser till att allt arbete utförs enligt regler. Vårt team är fullt certifierat.
03.

Hållbarhet

Vi levererar miljövänliga och hållbara lösningar. Genom långlivade material och tekniker minskar vi framtida underhållskostnader.
tjänster

Upptäck våra tak- och fasadtjänster

Professionella lösningar för ditt hem
Byt ut ditt gamla tak mot ett nytt. Vi erbjuder flera alternativ, inklusive betongpannor, tegelpannor, ytpapp och plåttak.
Förläng livslängden på ditt tak med vårt underhåll. Vi tar hand om allt från taksäkerhet till snöröjning under vintermånaderna.
Ge din fasad ett fräscht utseende med vår renoveringstjänst. Vi utför fasadmålning, fönsterbyten och renovering.
frågor & svar

Har du några frågor?

Här har vi samlat svar på några av de vanligaste frågorna vi får. Om du inte hittar svaret på din fråga ska du inte tveka att kontakta oss för mer information.
Vi rekommenderar att du inspekterar ditt tak minst en gång om året, helst på våren efter vintermånaderna, och efter kraftiga stormar. Regelbundna inspektioner kan upptäcka potentiella problem innan de blir allvarliga och kostsamma att åtgärda.
Papptak är generellt sett det billigaste alternativet när det gäller materialkostnad.
Det varierar beroende på takets storlek, material och mer. Generellt tar det mellan 1-2 veckor. Kontakta oss för en mer exakt tidsplan.
Det varierar beroende på vilket material som används. Tegeltak kan hålla i upp till 50 år eller mer, medan papptak har en kortare livslängd på 20-30 år.
Spruckna eller saknade takpannor, läckage, missfärgningar eller att takmaterialet har börjat lossa. Om du upptäckt något av dessa tecken, kontakta oss för en inspektion.
referenser

Våra partners

Vi har haft nöjet att arbeta med flera framstående företag
Tyresöbyggarna Logotyp

Tyresöbyggarna

Jiben Logotyp

Jiben AB

Allbygg Logotyp

Allbygg & VVS AB

ank logotyp

A.N.K Bygg & Renovering AB

Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa dig. Fyll i formuläret nedan eller ring oss direkt för att diskutera ditt nästa projekt.
nyheter

Senaste från vår blogg

Nyheter, tips och insikter från vår blogg