Taksäkerhet i Stockholm

Vi installerar taksäkerhetssystem för att skydda dig och ditt hem. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert.
Taksäkerhet är avgörande för att skydda både de som vistas på taket och de som befinner sig nedanför. Vi erbjuder kompletta taksäkerhetslösningar, inklusive takstegar, snörasskydd, och livlinefästen, för att säkerställa att ditt tak uppfyller alla säkerhetskrav.
process

Så här går det till

Våran effektiva process för att säkerställa ditt taks säkerhet
Förstoringsglas ikon

Inspektion

Vi genomför en inspektion av ditt tak för att identifiera vilka säkerhetslösningar som behövs.
Dokument ikon

Offert

Du får en detaljerad offert som täcker alla kostnader för material och installation.
Hammare

Installation

Vi installerar takstegar, snörasskydd och livlinefästen, på ett säkert och effektivt sätt.
Återställning ikon

Slutbesiktning

Efter installationen utför vi en slutbesiktning för att säkerställa att allt är korrekt installerat och uppfyller säkerhetskraven.
frågor & svar

Har du några frågor?

Här har vi samlat svar på några av de vanligaste frågorna vi får. Om du inte hittar svaret på din fråga ska du inte tveka att kontakta oss för mer information.
Taksäkerhet innebär att ditt tak är utrustat med nödvändiga säkerhetsanordningar som skyddar både de som arbetar på taket och de som befinner sig nedanför. Det är viktigt för att minimera risken för olyckor och uppfylla lagstadgade krav.
Taksäkerhet omfattar flera olika lösningar, inklusive takstegar, snörasskydd, livlinefästen och andra säkerhetsanordningar. Dessa system är utformade för att skydda personer som arbetar på taket och förhindra att snö och is faller ned på gångvägar.
Installationen av taksäkerhet tar vanligtvis en dag beroende på takets storlek och de specifika säkerhetsåtgärder som behövs.
Det rekommenderas att du inspekterar och underhåller taksäkerhetsanordningarna årligen för att säkerställa att de fungerar korrekt.
Om ditt tak saknar moderna säkerhetsanordningar som takstegar, snörasskydd eller om befintlig utrustning är gammal eller skadad, är det dags att överväga en uppdatering. Regelbundna inspektioner kan också avslöja om det finns behov av förbättringar.

Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa dig. Fyll i formuläret nedan eller ring oss direkt för att diskutera ditt nästa projekt.
nyheter

Relaterade inlägg

Nyheter, tips och insikter från vår blogg