Avfuktning

Vi erbjuder professionella tjänster inom avfuktning för att skydda ditt hem mot fukt och mögel. Boka en inspektion idag.

Vi hanterar luftfuktigheten i din fastighet

Hög luftfuktighet kan orsaka obehag, skada på byggnader och hälsoproblem. Vår expertis hjälper dig att snabbt och effektivt sänka luftfuktigheten till en hälsosam nivå. Vi erbjuder både akut avfuktning och långsiktiga lösningar för att hålla luftfuktigheten under kontroll.
Har du problem med hög luftfuktighet? Kontakta oss idag för effektiv avfuktning.
Pagodab Företagsbil

Varför välja oss?

01.

Kvalitet

Vi använder bästa teknik och metoder för att säkerställa högsta standard. Vårt erfarna team strävar efter perfektion i varje projekt.
02.

Säkerhet

Säkerheten är vår prioritet. Vi följer strikta säkerhetsprotokoll och ser till att allt arbete utförs enligt regler. Vårt team är fullt certifierat.
03.

Hållbarhet

Vi levererar hållbara lösningar inom fuktskadeservice. Genom användning av långlivade material och teknik minskar vi miljöpåverkan.

Behöver du hjälp med hög luftfuktighet?

Kontakta oss idag för en professionell avfuktning

Så här går det till

En effektiv process för mögelsanering
Förstoringsglas ikon

Inspektion

Vi besöker dig för en grundlig mätning av fuktnivåerna i din fastighet.
Dokument ikon

Offert

Baserat på inspektionen lämnar vi en detaljerad offert anpassad till dina specifika behov.
Hammare

Avfuktning

Vi utför avfuktningen med rätt metod och utrustning för din situation.
Återställning ikon

Slutkontroll

Vi avslutar med en grundlig kontroll för att säkerställa att saneringen är fullständig.
frågor & svar

Har du några frågor?

Här har vi samlat svar på några av de vanligaste frågorna vi får. Om du inte hittar svaret på din fråga ska du inte tveka att kontakta oss för mer information.
En avfuktning börjar med en inspektion för att identifiera fuktens källa. Därefter installeras avfuktningsutrustning som tar bort fukt från drabbade områden. Processen övervakas noggrant för att säkerställa att all fukt avlägsnas och att området är säkert och torrt.
Om du har identifierat fuktskador är det sannolikt att du behöver avfukta utrymmet. Kontakta oss idag för en fuktutredning.
Tiden för avfuktning beror på fuktens omfattning och storleken på det drabbade området. Mindre områden kan avfuktas inom några dagar, medan större områden kan ta upp till ett par veckor. Vi ger en mer exakt tidsram efter den initiala inspektionen.
Det är möjligt att använda mindre avfuktare själv, men för allvarliga fuktproblem rekommenderas professionell hjälp. Felaktig avfuktning kan leda till att problemet kvarstår eller förvärras, så det är viktigt att processen utförs korrekt.
Ja, vi erbjuder en komplett lösning från fuktutredning till återställning. Vårt expertteam hanterar alla steg i processen, inklusive sanering, avfuktning och återställning. Vi säkerställer en effektiv process för att snabbt återställa ditt utrymme till ursprungligt skick.

Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa dig. Fyll i formuläret nedan eller ring oss direkt för att diskutera ditt nästa projekt.
nyheter

Relaterade inlägg

Nyheter, tips och insikter från vår blogg