Relining i Stockholm

Förnya dina rör utan rivningsarbete. Vår moderna relining-teknik skapar nya, hållbara rör inuti de befintliga – snabbt och kostnadseffektivt.
Relining är en revolutionerande metod för att renovera skadade rör utan omfattande grävarbeten. Vi använder en specialutvecklad epoxyharts som härdas inuti de befintliga rören, vilket skapar ett nytt, slätt och hållbart rör. Denna teknik är idealisk för svåråtkomliga rör, minimerar störningar i din vardag och är ofta betydligt billigare än traditionellt rörbyte.
process

Så här går det till

Vår process för att förnya dina rör med minimal störning
Förstoringsglas ikon

Inspektion

Vi inspekterar rören och planerar relining-processen i detalj.
Spolning ikon

Rengöring

Vi rengör noggrant rören för att förbereda dem för relining.
Relining ikon

Installation

Vi för in och härdar det nya röret inuti det befintliga röret.
Dokument ikon

Kvalitetskontroll

Vi utför en slutlig inspektion för att säkerställa perfekt installation och funktion.
frågor & svar

Har du några frågor?

Här har vi samlat svar på några av de vanligaste frågorna vi får. Om du inte hittar svaret på din fråga ska du inte tveka att kontakta oss för mer information.
Relining är en metod för att renovera skadade rör utan att gräva upp dem. Det skapar ett nytt rör inuti det gamla, vilket är idealiskt när traditionellt rörbyte är opraktiskt eller dyrt.
Ett korrekt utfört relining-arbete kan hålla i 50 år eller mer. Den exakta livslängden beror på faktorer som rörmaterial och användning.
De flesta rörtyper kan relinas, men vissa undantag finns. Vi gör alltid en grundlig inspektion för att avgöra om relining är lämpligt för ditt specifika fall.
Tiden för relining varierar beroende på omfattningen, men för ett normalt hushåll kan processen ofta slutföras inom 1-2 dagar, vilket är betydligt snabbare än traditionellt rörbyte.
Nej, relining påverkar inte vattenflödet negativt. Tvärtom kan det ofta förbättra flödet eftersom det nya röret har en slät yta som minskar friktionen.

Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa dig. Fyll i formuläret nedan eller ring oss direkt för att diskutera ditt nästa projekt.
nyheter

Relaterade inlägg

Nyheter, tips och insikter från vår blogg