Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa dig. Fyll i formuläret nedan eller ring oss direkt för att diskutera ditt nästa projekt.

Här finns vi i Sverige

Pagodab Stockholm

Solkraftsvägen 35
135 70 Stockholm

Pagodab Skåne

Stensoppvägen 12
231 75 Beddingestrand

Pagodab Göteborg

A Odhners gata 41
421 30 Västra Frölunda
frågor & svar

Har du några frågor?

Här har vi samlat svar på några av de vanligaste frågorna vi får. Om du inte hittar svaret på din fråga ska du inte tveka att kontakta oss för mer information.
Pagodab erbjuder en rad tjänster inklusive fuktutredning, takläggning, fasadrenovering, mögelsanering och relining. Vi använder de senaste teknikerna och materialen för att säkerställa högsta kvalitet och hållbarhet.
Vår process börjar med en initial konsultation där vi diskuterar dina behov och inspekterar din fastighet. Därefter skapar vi en anpassad plan och ger dig en detaljerad offert. När arbetet påbörjas ser vårt erfarna team till att allt utförs enligt överenskomna specifikationer och tidsramar.
Vi täcker hela region Uppland, Skåne och Västra Götaland. Kontakta oss för att diskutera dina behov och för att se hur vi kan hjälpa dig oavsett var du befinner dig i regionen.
För att få en offert, vänligen fyll i formuläret på vår webbplats eller ring oss direkt. Vi ser fram emot att diskutera ditt projekt och hur vi kan bistå med våra tjänster.